Τρίπολη: Τελετή Παράδοσης–Παραλαβής Διοίκησης της 124 ΠΒΕ (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

You are currently viewing Τρίπολη: Τελετή Παράδοσης–Παραλαβής Διοίκησης της 124 ΠΒΕ (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Την Παρασκευή 26 Απριλίου στις 10:30 έλαβε χώρα η τελετή παράδοσης – παραλαβής της Διοίκησης στην 124 Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης της Πολεμικής Αεροπορίας, στην Τρίπολη, όπου ο Ταξίαρχος Γρηγόριος Διολατζής παρέδωσε τη Διοίκηση της 124 ΠΒΕ στον Σμήναρχο Μαργαρίτη Μουμούρη.

Η τελετή παράδοσης- παραλαβής πραγματοποιήθηκε στον εξωτερικό χώρο όπου τελούνται και οι υπόλοιπες εκδηλώσεις όπως οι ορκωμοσίες. Μεταξύ άλλων στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Κωνσταντίνος Μανδρώνης και ο αντιδήμαρχος Τρίπολης Πρωτογενούς Τομέα κ. Ιωάννης Χασάπης. Επίσης, παρέστησαν πολιτικές, θρησκευτικές και στρατιωτικές αρχές.

Ο απερχόμενος Διοικητής Γρηγόριος Διολατζής οποίος ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος με την αποχώρησή του από την 124ΠΒΕ.

Στην ημερήσια διαταγή ανέφερε τους στόχους που είχε όταν έφθασε στην Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης στην Τρίπολη, αλλά αναφέρθηκε και σε αυτά που βίωσε στη μονάδα. Τέλος ευχαρίστησε την οικογένειά του για την στήριξή της στο δύσκολο και πολύ σημαντικό αυτό έργο το οποίο είχε αναλάβει.

Ο νέος διοικητής στην ημερήσια διαταγή ανέφερε ότι έχει πλήρη συνείδηση της τιμής και της ευθύνης που του ανατέθηκε, επισημαίνοντας ότι πρωτεύοντα ρόλο θα παίξει ο νέος στρατεύσιμος. Τόνισε ότι θα εργαστεί με υπηρεσιακό, ομαδικό πνεύμα έτσι ώστε οι στρατεύσιμοι να αποκτήσουν όλα εκείνα τα εφόδια που θα τους καταστήσουν ικανούς να ανταποκριθούν στις υψηλές απαιτήσεις των ενόπλων δυνάμεων της χώρας.

ΠΗΓΗ: arcadiaportal.gr

Αφήστε μια απάντηση