ΥΠΕΘΑ: Ενέκρινε πιστώσεις για αποζημίωση των 120€ σε στελέχη ΕΔ που είχαν εξαιρεθεί

Η ΠΟΜΕΝΣ δηλώνει την ικανοποίηση της για την αποδοχή του αιτήματός της για την καταβολή 120,00 ευρώ σε στρατιωτικό προσωπικό, που είχε αρχικά εξαιρεθεί από την υπόψη πληρωμή
Η ανακοίνωση της ΠΟΜΕΝΣ:
Ως Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών – ΠΟΜΕΝΣ, δηλώνουμε την ικανοποίηση μας για την αποδοχή και υλοποίηση του αιτήματος μας ως προς την καταβολή του ποσού των 120,00 ευρώ σε στρατιωτικό προσωπικό, που είχε αρχικά εξαιρεθεί από την πληρωμή του εν λόγω ποσού.
Δώσαμε από την πρώτη στιγμή τη μάχη της διεκδίκησης με την κατάθεση συγκεκριμένων προτάσεων με τα σχετικά έγγραφα εδώκαι εδώ, γιατί ενώ το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας ενέκρινε ανακατανομές πιστώσεων του προϋπολογισμού ύψους 10 εκατ. Ευρώ, ώστε να προχωρήσει άμεσα η έκδοση διαταγών αποζημίωσης για την εκτέλεση υπηρεσίας ύψους 120,00€, τόσο προς το Στρατιωτικό όσο και προς το Πολιτικό Προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, τα Γενικά Επιτελεία εξαίρεσαν αρχικά και συνέχιζαν να εξαιρούν μέχρι και σήμερα ορισμένες κατηγορίες συναδέλφων μας (Άδεια Ανατροφής Τέκνου, ΕΟΔ, κλπ).
Η δικαίωση αυτή, αποτελεί μια σημαντική οικονομική βοήθεια και ηθική αναγνώριση τόσο για τους συναδέλφους μας που έλαβαν τα χρήματα που δικαιούνταν όσο και για όλους εμάς, που μέσω της συλλογικής μας εκπροσώπησης επικυρώνουμε πανηγυρικά την πλήρη και αδιαμφισβήτητη αναγνώριση της ΠΟΜΕΝΣ και των Ενώσεων μας που συμμετείχαν σε αυτήν, από όλους τους αρμόδιους θεσμικούς φορείς.

This Post Has 4 Comments

  1. Ανώνυμος

    Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΑΥΣΗ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΠΟ ΕΩΣ 5 ΜΙΑΟΥ ΟΠΟΤΕ ΜΕΤΑ ΒΑΖΕΙ ΠΛΩΡΗ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΑΙΟΙ ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΝ ΟΚΤΩ 2020 -ΗΤΑΝ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΘΑ ΑΤ ΕΔΙΝΑΝ

  2. Giannhs Agiannhs

    ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΒΛΗΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ 24ΩΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 2019

  3. Ανώνυμος

    ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΚΑΤΑΒΆΛΛΕΤΑΙ ΤΑ ΕΠΌΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΎΓΕΝΝΑ?

Αφήστε μια απάντηση